Sæt dit cykeludstyr til salg blandt entusiaster

Bike4Sale tilbyder fokuseret annoncering af dit nye og brugte cykeludstyr direkte til "cykelfolket".

Gennem Bike4Sale opnår du, at dine udstyrsannoncer ses af den rette målgruppe. Vores site handler nemlig udelukkende med cykelrelateret udstyr, og folkene bag hjemmesiden er selv cykelentusiaster, som brænder for det.

Vi har valgt at lave en enkel prismodel for dig som sælger, hvor du kan variere varigheden af dine annoncer. Jo længere periode, du vælger, jo mere sparer du.

Du kan evt. øge din annonces synlighed ved at tilkøbe fremhævning eller muligheden for at tilknytte en lille video, som præsenterer udstyret. Dette kan være en kæmpe fordel, da det kan være svært at beskrive alt i tekst og billeder.

Et par gode råd ved salg af cykeludstyr

Når du ønsker at sælge dit cykeludstyr, er der følgende gode råd:

  1. Rengør og klargør udstyret, så det fremstår så flot som mulig.
  2. Tag fine billeder af udstyret med en neutral baggrund, der ikke forstyrrer billedet.
  3. Tag billeder af udstyret i sin helhed, men også billeder af enkelte detaljer og de specifikke ting, du har valgt at fremhæve i annonceteksten.
  4. Er der evt. ridser, skader m.m., så fremvis disse med tydelige billeder.
  5. Fremhæv alle vigtige forhold ved udstyret. Du kender produktet og tager måske noget for givet, men køber kender måske ikke udstyret lige så godt og har brug for yderligere informationer. 
  6. Det er vigtigt, at din pris er attraktiv for køber, men det er er også vigtigt, at du angiver, hvad du mener, udstyret er værd. Vi anbefaler derfor, at du undersøger markedet, og evt. spørger dine cykelvenner, hvad de mener, du kan få for dit udstyr.
  7. Spil med åbne kort. Det er ærgerligt for begge parter, hvis en handel går i vasken, fordi nye oplysninger om cyklen først kommer frem på et sent tidspunkt.