Sæt din cykel til salg, hvor køberne er

Bike4Sale er tænkt som en salgsportal for high-end cykler og skiller sig derfor ud fra andre steder, hvor man kan finde almindelige brugte og nye cykler til salg, som f.eks. Den Blå Avis.

Det er helt bevidst, at vi har valgt at fokusere på high-end cykler og cykeltilbehør, da vi selv er cykelentusiaster og synes, at der har manglet et sted, hvor ligesindede med samme interesse for kvalitetscykler kan handle med hinanden uden at frasortere almindelige cykler til hverdagsbrug.

7 gode råd når du skal sælge cykel

Når du ønsker at sælge din cykel er der følgende gode råd:

  1. Rengør og klargør cyklen, så den fremstår så flot som mulig.
  2. Tag fine billeder af cyklen med en neutral baggrund, der ikke forstyrrer billedet.
  3. Tag billeder af cyklen i sin helhed, men også billeder af enkelte detaljer og de specifikke ting, du har valgt at fremhæve i annonceteksten.
  4. Er der evt. ridser, skader m.m., så fremvis disse med tydelige billeder.
  5. Fremhæv alle vigtige forhold ved din cykel. Du kender cyklen og tager måske noget for givet, men køber kender måske ikke cyklen lige så godt og har brug for yderligere informationer. 
  6. Det er vigtigt, at din pris er attraktiv for køber, men det er er også vigtigt, at du angiver, hvad du mener, cyklen er værd. Vi anbefaler derfor, at du undersøger markedet, og evt. spørger dine cykelvenner, hvad de mener, du kan få for din cykel.
  7. Spil med åbne kort. Det er ærgerligt for begge parter, hvis en handel går i vasken, fordi nye oplysninger om cyklen først kommer frem på et sent tidspunkt.